Top 12 # Xem Nhiều Nhất Cách Download Ios 9 Mới Nhất 3/2023 # Top Like | Jetstartakeontheworld.com

Cài Ios 9, Setup Ios 9 Bằng Itunes Cho Iphone, Ipad

Cách Jailbreak iOS 9 cho iPhone iPad thành công Đóng tất cả ứng dụng iOS 9 đang chạy bằng 1 cú chạm Download iOS 9, Link tải iOS 9 cho iPhone, iPad Hạ cấp iOS 9 xuống iOS 8.4 cho iPhone, iPad Vô hiệu hóa, tắt Apple Music cho iPhone iPad chạy iOS 9

HOT: Hiện tại người dùng có thể cập nhập iOS 9.2 cho iPhone iPad của mình thông qua gia thức OTA, tham khảo hướng dẫn cập nhập iOS 9.2 cho iPhone iPad trên chúng tôi để thực hiện.

Cho tới thời điểm hiện tại, hầu hết các thiết bị iOS như iPhone, iPad đã được cài iOS 9 để sử dụng, có một số cách để nâng cấp hệ điều hành cho thiết bị tuy nhiên khá nhiều người muốn thực hiện nâng cấp bằng cách tải chúng về sau đó sử dụng iTunes để cài đặt trên thiết bị của mình.

Hướng dẫn cài đặt iOS 9, setup iOS 9 qua iTunes cho iPhone iPad

Trong bài viết trước chúng tôi đã hướng dẫn người dùng nâng cấp iOS 9 qua OTA bài viết này chúng tôi thực hiện cài đặt iOS 9 qua iTunes cho iPhone iPad.

THỰC HIỆN

Cũng giống như các hệ điều hành trước, việc nâng cấp iOS 9 cho thiết bị có thể làm mất hết dữ liệu cá nhân của người dùng, chính vì vậy trước khi cài đặt iOS 9 người dùng tiến hành lưu sao dữ liệu.

1. Lưu sao dữ liệu

Khởi chạy iTunes, kết nối thiết bị và chọn Sao lưu bây giờ – Back Up Now ở phần Sao lưu – Backups để tiến hành sao lưu dữ liệu cá nhân.

2. Cài đặt iOS 9, setup iOS 9 qua iTunes cho iPhone iPad

Kết nối thiết bị iOS với máy tính qua cáp USB. Mở iTunes và tiến hành cài Firmware cho thiết bị của mình.

– Chọn Kiểm tra cập nhật – Check for update

Chọn Tải và cập nhật – Download & Update và tiến hành chọn Download iOS 9 theo thiết bị mà mình đã chọn trước đó, tuy nhiên với iTunes nó cho phép bạn download hệ điều hành mới và tự động cài đặt/cập nhật luôn trên thiết bị.

Thời gian cài đặt iOS 9 diễn ra nhanh hay chậm phụ thuộc vào tốc độ đường truyền mạng và thiết bị của bạn, thông thường chỉ trong khoảng 30 phút là người dùng đã có thể hoàn thành mọi thao tác.

Quá trình cập nhật hoàn thành người dùng có thể sử dụng những tính năng mới trên thiết bị của mình, hiện chức năng tìm bạn bè, thu nhỏ video khi đa nhiệm… mới được bổ dung trên iOS 9 nó khá hay và hấp dẫn. Bạn đọc quan tâm có thể thực hiện thu nhỏ video khi đa nhiệm trên iOS 9 cho iPhone 6 để trải nghiệm tính năng mới này.

Ios 9 Không Tải Được App, Fix Lỗi Tải Ứng Dụng, Cài App Ios 9

Hạ cấp iOS 9 xuống iOS 8.4 cho iPhone 5S Download iOS 9, Link tải iOS 9 cho iPhone, iPad Xóa Jailbreak iOS 9 cho iPhone iPad Cách Jailbreak iOS 9 cho iPhone iPad thành công Thu nhỏ video khi đa nhiệm trên iOS 9 cho iPhone 6, 5s, 5

Tương tự như khi iPhone không tải được ứng dụng trên App store mà chúng tôi đã nói đến trong bài viết trước đó, thì người dùng có thể điều chỉnh lại iP, thay DNS, xem lại wifi, tài khoản Apple ID hay jailbreak không thành công… Còn với iOS 9 thì sao, mời bạn đọc theo dõi các cách khắc phục sau đây.

iOS 9 không tải được app, fix lỗi tải ứng dụng không thành công trên iOS 9

HƯỚNG DẪN SỬA LỖI KHIẾN IOS 9 KHÔNG TẢI ĐƯỢC ỨNG DỤNG (APP) 1. Xử lý sơ bộ

Đầu tiên người dùng cần xử lý sơ bộ tình trạng này. Hãy thử các thao tác sau đây trước khi thực hiện các cách khắc phục phức tạp hơn:

– Kiểm tra kết nối mạng xem có ổn định hay không– Thoát khỏi App store, tắt và khởi động lại iPhone, iPad, iToud– Gỡ app cùng chức năng hoặc phiên bản cũ của nó– Thử cài app thông qua iTunes

2. Kiểm tra lại tài khoản Apple ID

Tài khoản Apple ID của bạn không được đăng nhập thành công đồng nghĩa với việc người dùng không thể download và cài đặt được các ứng dụng trên App store, nếu như ai đó đã thay đổi Apple ID thì bạn cần đăng nhập lại chúng.

3. Đổi DNS cho iPhone, iPad chạy iOS 9

Bạn có thể khắc phục lỗi iOS 9 không tải được ứng dụng bằng cách thay đổi DNS iPhone. Bạn có thể sử dụng dải địa chỉ của Google DNS (8.8.8.8 hoặc 8.8.4.4 hoặc cả hai nhưng hãy đảm bảo chúng được ngăn cách bằng dấu chấm phẩy), hoặc Open DNS (208.67.220.123 hoặc 208.67.222.123).

Bước 2: Nhấn vào dòng DNS và xóa hết thông tin ở đó đi, đồng thời nhập địa chỉ DNS mới mà 9mobi cung cấp ở trên.

https://9mobi.vn/iphone-ipad-ios-9-khong-tai-duoc-app-ung-dung-3696n.aspx

Download Mortal Kombat 9 Komplete Edition Full

Mortal Kombat 9 Komplete Edition (Game Rồng Đen)

Cốt truyện kể về cuộc chiến giữa 2 phe bảo vệ trái đất, thủ lỉnh Raiden & phe ác độc, thủ lỉnh Shao Kahn! Nói chung cốt truyện khá hấp dẫn, kết thúc trận chiến chỉ còn Raiden và Shao Kahn. Vào game, người chơi sẽ được nhập vai vào nhân vật để làm nhiệm vụ tìm hiểu rõ hơn về cốt truyện. Có nhiều trang phục cho nhân vật, bạn có thể lựa chọn để sử dụng (hình như có 15 Skins Klassic Mortal Kombat và ba Klassic Fatalities ). MK9 có hỗ trợ chơi mạng LAN, anh em có thể chơi với những người bạn trên toàn thế giới 😎 Có thể chơi game trên PC, Xbox, PS3,…

Với lối chơi đa dạng như Tag Team, Challenge Tower, hoặc chế độ làm nhiệm vụ… người chơi có thể chiến đấu 1-1 với bạn bè hoặc đối thủ khác! Mortal Kombat 9 Komplete Edition có tầm 27 nhân vật hỗ trợ sẵn trong game & 4 nhân vật phải tải thông qua bản cài đặt DLC của game. Bạn phải chọn một trong số những nhân vật được xem là mạnh nhất để chiến đấu với đối phương hoặc làm nhiệm vụ. Có hỗ trợ thống kê cả thành tích chiến đấu cho anh em xem (kiểu như chơi với bạn bè, xong chụp bản đó khoe họ 😉 ).

 Cấu hình yêu cầu Mortal Kombat 9 Komplete Edition

Mời cả nhà nghía qua cấu hình yêu cầu của game MK9KE, sơ qua thì cấu hình khá thấp! Anh em dùng PC có cấu hình trung bình đều có thể chơi game được tuốt nha 😎 laptop cũng có thể chơi được mà hehe. Nói gì nói chứ check cấu hình xem chiến tốt không (nếu không thì tìm download game offline nhẹ trên PC). Chứ tải game về cài đặt xong mà chơi cứ giật giật thì khó chịu lắm.

Cấu hình tối thiểu:

Hệ điều hành

Microsoft Windows Visa, 7, 8, 10 (hỗ trợ 32-bit/64-bit)

Bộ xử lý

RAM

Tối thiểu 2 GB

Đồ họa

Dung lượng ổ cứng trống 

Ít nhất 10 GB để cài đặt

Card âm thanh

DirectX 10

Cấu hình khuyến nghị

Hệ điều hành

Microsoft Windows Visa, 7, 8, 10 (hỗ trợ 32-bit/64-bit)

Bộ xử lý

RAM

Tối thiểu 4 GB

Đồ họa

Dung lượng ổ cứng trống 

Ít nhất 10 GB để cài đặt

Card âm thanh

DirectX 11

Tải Game Mortal Kombat 9 Komplete Edition Full Cr@ck [Miễn Phí]

Game MK9 có dung lượng tầm 7GB nên sẽ không tốn nhiều thời gian tải của anh em đâu? Nếu muốn tối ưu thời gian tải, hãy getlink fshare (hướng dẫn). Nhấn nút “Download Ngay” bên dưới, sau đó đợi khoảng 20s là có ngay link tải được chúng tôi upload lên Fshare. Để giúp mọi người đến với Tôi Thủ Thuật an tâm hơn!  Admin đã quét sạch hết virus & tải miễn phí hoàn toàn các game & cũng như phần mềm.

Download Game Mortal Kombat 9 Komplete Edition For PC [Free]

Download Ngay

Pass giải nén: chúng tôi (nếu có)

Hướng dẫn cài đặt Game Mortal Kombat 9 Komplete Edition

Đã có anh em nào thời 8x, 9x từng chơi qua tựa game này chưa nhỉ? Đây cũng có thể là phiên bản khiến anh em gợi nhớ lại quá khứ hào hùng của mình và những người bạn. Cuối cùng, chúng tôi chúc tất cả có những phút giây trải nghiệm game Mortal Kombat 9 Komplete Edition vui vẻ, tốt nhất.

5

/

5

(

1

bình chọn

)

Cydia Download For Ios 14.3, 14, 13.4.1, 13.3, 12.4 To 9.3.4 With Cydia Mate

Download Cydia to your iPhone and install Cydia apps. iPhone 11 jailbreak now available

CydiaMate is the best website which contains jailbreak updates, news and shows correct guidance for Cydia download to iPhone iPod or iPad. Cydia is the biggest 3rd party App store including tons of apps, themes, tweaks, etc. It developed by Jay Freeman (Saurik). Cydia gets functional only with a successful jailbreak or semi-jailbreak. You cannot download Cydia without jailbreak access. No worries, Now you can jailbreak up to iOS 9.3.3 and latest iOS 10.1, 10.2, 10.2.1, 10.3.3, iOS 11, 11.2, 11.3, 11.4.1, iOS 12, iOS 12.1, iOS 12.2, 12.3, 12.3.2, 12.4, 13.1.2, 13.2.2 and iOS 14.3 versions. Go through chúng tôi then choose the correct jailbreak for your iOS and start enjoying jailbreak apps and tweaks right from your iDevice. Please note : Now, we have successfully upgraded our tools to Cydia download iOS 14.3 version.

The final jailbreak checkra1n released to jailbreak iDevices running on iOS 13.2.2. (Unc0ver) released by Pwn20wnd which allows jailbreaking iPhone 11 running on iOS 12.4.1. Previously Pangu, TaiG, PP, Evasi0n, P0sixspwn, Redsn0w jailbreak tools have successfully download Cydia from time to time. You can follow our guidance to get Cydia iOS 14.3, Cydia iOS 13.3.2, Cydia iOS 12.2, Cydia iOS 12.1.4, Cydia iOS 12, Cydia iOS 11.4, Cydia iOS 11.3.1, Cydia iOS 11.2.6, iOS 11.1.2, iOS 11 & iOS 10.3.2, Cydia iOS 10.3.1, Cydia download iOS 10.2 & Cydia download iOS 10.0.1 version devices.

Cydia Download App

5 simple steps to jailbreak iOS 13 Latest Version and Install Cydia

Step 1 – Open Safari browser on your iPhone and type chúng tôi

Step 2 – Then tap “Cydia Download” Button

Step 3 – On next screen tap the “Start” Button to commence Cydia installation process

Step 4 – Wait a few seconds to finish the installation process and then tap “Add To Home Screen” Button. That it. Congratulations Now you have successfully jailbroken your iPhone with Cydia install

Step 5 – Tap Cydia icon and customize your iPhone on your favor

Unc0ver for TV jailbreak [UPDATE]

[UPDATE] Want to jailbreak Apple TV? The great jailbreak Unc0ver recently proclaimed their iDevice jailbreak with compatibility of iOS 13.5. And now, we got another interesting topic related to TV jailbreak. The initial release of Unc0ver jailbreak addressed TV v5.1.0 beta by letting users to turn their device running the latest tvOS into jailbroken. The most recent update is the second beta for the same TV v5.1.0. However, the recent beta is a minor arrangement and that perfectly performs tvOS 12.4 and integrates several unspecified bug fixes.

Unc0ver Apple TV jailbreak

[EARLIER VERSION] Great news for iPhone jailbreak lovers that iOS 12.4 jailbreak released officially by Pwn20wnd. Unc0ver jailbreak allows you to download and install Cydia successfully to your iPhone, iPad or iPod Touch. Unc0ver v3.5.0 jailbreak tool here to jailbreaking iOS 11 – iOS 12.2 and now iOS 12.4 on A7-A11 devices too. Read the full article and download unc0ver ipa file by using the below link. This tool successfully support to iOS 12.4.1 version as well

Unc0ver Jailbreak for iOS 12.4.

iOS 14.3 Cydia Download and Installation Process

Apple TV Jailbreak – Complete Guide and Updates

In consideration of features that you are capable to obtain when turning a device into jailbroken, we are going to talk about Apple TV jailbreak. In the same manner that iPhone and iPad need a public jailbreak tool, there should be a certain jailbreak and that compatible with the respective device model and tvOS as well. There are a couple of tools namely Seas0npass, Pangu9, LiberTV, GreenG0blin, ElectraTV, and ChimeraTV. Each utility has a certain operating system range that the user should carefully choose. As the most recent release, Chimera is the tool that supports tvOS 12 to tvOS 12.1.1. Those who are looking for a utility for older versions should consider what the certain tool that suits their tvOS is.

By the way, once you turn the Apple TV into jailbroken, you are capable to watch those third-party channels that are hidden like HBO, XBMC, Pandora and so on. Moreover, you are capable to hide menus, add slideshows, weather menu, and alter screen saver settings for further customizations. And also, web browsing, access new applications, control the Apple TV using iPhone, iPad or iPod touch and more features are there behind ATV jailbreak. Though there is no third-party source such as Cydia for ATV, there are other methods that capable to reach further jailbroken features.

Jailbreak iOS 14.3 – Latest Cydia Download updates for iOS 14.3

Jailbreak iOS 14 or Cydia Download iOS 14

The fourteenth major operating system version for Apple devices is iOS 14 through which Apple has made a big change in the entire experience. Through iOS 14, Apple brings a lot of improvements to the user. Go through the following link for more info

MovieBox Free Download for iOS,Android, Windows and Mac Versions.

MovieBox Download tool now available to download free. By using MovieBox APK, you can watch HD online movies, videos, TV shows, music, and many more. All are free. MovieBox Pro version provides more service. Download MovieBox app free for any device.

MovieBox Free Download

Jailbreak iOS 13.4.1 or Cydia Download iOS 13.4.1 with Semi Jailbreak

Apple launched the vast iOS 13.0 to the public in September 2019 after a long hard session. A heap of features, enhancements and all-new updates were there including Reminders App, Dark Mode, Photos and Video editor, Maps app and so on. However, even with everything new behind iOS 13.0, there are many motivations that lead us to turn it into jailbroken. Therefore, the Checkra1n team offered the firs-ever public jailbreak iOS 13 tool to the audience in November 2019. It was Checkm8 exploit behind this giant project that even covered iOS 13.4.1 as well. Although Unc0ver became the second leading jailbreak of the 13th iPhone operating system, it can only break recommended devices up to iOS 13.3. And we have another call Ra1n USB to turn your iPhone or iPad into jailbroken using Windows. So, let’s count iOS 13.4.1 jailbreak status as the highest that a jailbreaker can climb.

iOS 13.4.1 is a minor release of iOS 13 just after its fourth major version. Checkra1n is the only jailbreak tool and that supports it at the moment. The tool supports almost all devices running iOS 13.4.1 excluding iPad Air, iPad 5th Generation and iPad Pro 1st Generation. Moreover, iPhone 5s, iPad Mini 2 and 3 and iPad Air yet to add to the compatible device list after their experimental level. Behind all, devices with A12 and A13 chips like iPhone XR, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max and iPhone 11 too did not add to the list for several technical reasons.

Semi-jailbreak is allows to jailbreak your iPhone or iPad with limited features. Infact it is a partical jailbreak. You can install semi-jailbreak anytime because there are lots of semi jailbreak app available in internet. Cydiamate tool updated to latest iOS version iOS 13.4.1 and now you can install semi-jailbreak and Download Cydia for iOS 13.4.1

Apple’s next major release iOS 13.3 come up with lots of improvements and features. The latest piece of news updates is Checkra1n Jailbreak which the Bootrom exploit-based jailbreak for iOS 13. This is the very first public iOS 13 jailbreaks so far that it is based on a powerful exploit. For more info go through the following link

Rumors and predictions for jailbreak iOS 13.2

Apple now moving to release its latest iOS version iOS 13.2 with lots of major improvements. These days Apple testing iOS 13.2 Beta versions and expect they will release new version soon. Meanwhile, Cydia lovers seeking iOS 13.2 jailbreak and how to download Cydia for iOS 13.2. Read more about iOS 13.2 updates and jailbreak app rumors

Cydia Download iOS 13.1.2 – What’s new?

The journey of another incredible iPhone operating system began with the proclamation of iOS 13.0 a few weeks back. The OS brought engaging features such as system-wide dark mode, all-new Reminders app, newly designed Photo editing app, Apple option to sign in, Look Around view feature for Maps app and more as underwritten from the very initial beta release during WWDC 2019.

However, although there is no direct info about iOS 13.1.2 jailbreak thus far, we could capture a few remarkable clues thanks to researchers and developers like Axi0mX during the last couple of days. According to his clarifications about iOS 13.1.1 jailbreak, all iDevices based on A-series CPU up to A-11 possible to jailbreak using an exclusive exploit call checkm8. Because it was iOS 13.1.1, we yet to know if devices running iOS 13.1.2 as well as capable to reach jailbreak status. But, it may cover iOS 13.1, iOS 13.1.1 and iOS 13.1.2 as well for checkm8 related to a hardware part of devices and even the certain exploit cannot block using any kind of software update. Be that as it may, there is no public tool that possible to apply for Cydia download iOS 13.1 to iOS 13.1.2. So it is better remaining for a reliable uncover.

Cydia Download for iOS 13.1.2

Cydia Download iOS 13 – What’s new?

Cydia Download for iOS 13

Jailbreak iOS 12.4 and Cydia Download iOS 12.4

The latest jailbreakable firmware at the moment is iOS 12.1.2 thanks to the updated Chimera and Unc0ver jailbreak tools. But still, there is no support given for Jailbreak iOS 12.4. With concerned the latest updates and ongoing progress, there can be some chance for iOS 12.4 in the times ahead with support to jailbreak. And with the updates, we see Saurik bringing improved versions to Cydia installer targeting more firmware and device compatibility. So with the upcoming jailbreak tool updates, we could expect the support for iOS 12.4 Jailbreak.

How to Jailbreak PS4 latest version

PS4 Jailbreak new version available with better support and work frame to safely carry the user out of the limits applied by the manufacturer. Go through the full article and download PS4 jailbreak cfw file with step by step guide.

Jailbreak iOS 12.3 iOS 12.3.1 iOS 12.3.2 iOS 12.3.3 rumors and updates

iOS 12.3 is a significant software update by Apple through which interesting changes have promised. One of the highlighting changes with the update is Apple TV App which brings fresh experience from the look to the entire feel. So while all these come together making a great experience with iOS 12.3, you would feel like upgrading the operating system run. But what if you also have a plan on jailbreak iOS?

All recent demonstrations and updates come together making a hopeful path to jailbreak and Cydia. And with concerned the recent demo by Liang Chen-led KeenLab on iOS 12.2 latest, we could hopefully wait on Jailbreak iOS 12.3 as well. But when nothing confirms the possibilities on iOS 12.3 or further, we should keep on wait with notice the updates. So if you upgrade to the new 12.3 at this jailbreak- uncertain stage, you would probably go farther from jailbreak rights. And looking at the security features and strengths, 12.3 is at a higher place from the previous ones. So stay signed to get noted about the possibilities and updates. And at this moment Chimera jailbreak by Electra and Unc0ver update by Pwn20nd are serving from iOS 12.0 to iOS 12.12 jailbreak. For more info.

Jailbreak iOS 12.2 latest update

The latest demonstration by the team KeenLab shows the possibilities to jailbreak iOS 12.2 on the latest iPhone XS Max. Liang Chen prioritized demo adds powerful proof to the most awaited jailbreak news. And here it looks like complete jailbreak on the latest iPhone that ends up installing Cydia. In the demo, he processed through jailbreak with a single tap on mobile which possibly to showcase a Safari based update. And soon once the process is over, Cydia package installer is visible installed on the Home screen of the device. This simply brings a new prospect to the jailbreak scenario knowing the powerful jailbreak possibilities on Apple’s latest iOS 12.2. But we are yet uncertain about the chance this to be a public update as a tool. In fact, KeenLab is always in the stage of testing rather than upgrading the public tool line up. So here we see a similar scene where KeenLab comes with another testing version. For more info..

Cydia Download for iOS 12.1.2 with Chimera Jailbreak

Chimera Jailbreak is a complete new jailbreak released by CoolStar-led Electra team with complete support for iOS 12.0 to iOS 12.1.2 Jailbreak. Now you can download chimera jailbreak via following link. As well you can get step by step guide to install chimera tool for your iPhone.

Download Chimera Jailbreak for iOS 12.1.2

Cydia Download for iOS 12.2 and Jailbreak iOS 12.2

iOS 12.2 is the consequent version to be released to the audience with considerable features, enhancements and a constant security frame as well. Apple will put in order it as a major version after current minor releases that we pass through including iOS 12.1.3. Behind that, it is important put the cuffs on Cydia download for iOS 12.2 to be prepared to set up your beloved iPhone, iPad or iPod Touch with exceptional Cydia tweaks and further customization in a perfect approach. Therefore, here is our guide for you to gear up with Cydia iOS 12.2 completely without risky jailbreak proceedings. First of all upgrade your device with iOS 12.2 and turn out.

Cydia Download for iOS 12.2

Cydia Download for iOS 12.1.4

iOS 12.1.4 version released by Apple recently. And new update come up with important security updates. Now you can download iOS 12.1.4 via iTunes and Over the air. Also we have successfully updated cydiamate jailbreak tool which support all the iOS devices running with iOS 12.1.4. Go throug the following link and get more details about security update and iOS 12.1.4 jailbreak status.

Cydia Download for iOS 12.1.4

Cydia Download for iOS 12.1.2

iOS 12.1.2 firstly released with the build number 16C101 and that revised with 16C104 within a couple of days from the early release. However, the version was the pact that patched up eSIM activation and cellular connectivity flaws with several further expansions as well. Its recent update contained a few slight alterations to the frame. By the way, it is time to turn a new page touching on Cydia download for iOS 12.1.2. Of course, there you can increase its performance and everything using Cydia iOS 12.1.2. Just upgrade your iPhone or iPad to iOS 12.1.2 and enjoy Cydia.

Cydia Download for iOS 12.1.2

Cydia Download for iOS 12.1.1

Apple released iOS 12.1.1 to the spectators a couple of days ago with refreshed FaceTime user interface, FaceTime Live Photos plus more newly added functionalities. It is the first minor seed of iOS 12.1 which brought us Group FaceTime, real-time depth control in the camera app, Emojis and Dual SIM in an attention-grabbing manner. Anyhow, those fellows who are excited for its jailbreak possibility got an interesting discussion as follow surrounding Cydia download for iOS 12.1.1. If you were searching for jailbreak iOS 12.1.1, check out our trailblazer to begin a new journey with Cydia.

Cydia Download for iOS 12.1.1

Cydia Download for iOS 12.1

iOS 12.1 latest version released by chúng tôi recently. The new version introduces Group FaceTime, adds bunch of new emoji and includes support for Dual SIM with eSIM for iPhone XS and above. Also fixed several bug issues and improvements. Now you need to check availability of Cydia download for iOS 12.1. Fortunately we have upgrade our Cydiamate app for iOS 12.1 too. You can check more details from the following link.

Cydia Download for iOS 12.1

Cydia Download for iOS 12

Cydia download iOS 12 for latest iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone XR, iPhone X and other iPhones using Cydia mate. There are so many features in iOS 12 Cydia. Visit us using your iDevice safari browser to Cydia download on iOS 12.

Cydia Download for iOS 12

Cydia Download for iOS 11.4 will be available soon

Really it’s amazing, Apple decided to release another iOS update for iOS 11 and we can expect a huge change in this latest version. Actually, that is iOS 11.4. In fact, it is the fourth bug fixed version of iOS 11. So there is something we must know about iOS 11.4. That is the method of Cydia download for iOS 11.4. Actually, if we have a knowledge on Cydia download for iOS 11.4, then we can easily download Cydia as soon as it releases. So if you interested this, then go through this article to find necessary details.

Cydia Download for iOS 11.4

Cydia Download for iOS 11.3.1 with Cydiamate

Apple release iOS versions continuously. The final update is iOS 11.3.1 version released today. iOS 11.3.1 improves the security of the iPhone and updated some bugs related with iPhone 8. Now you can download iOS 11.3.1 latest version via OTC or via iTunes. So no jailbreak releases yet for iOS 11.3.1. However some of developers come up with demo videos that they have successfully install cydia for iOS 11.3.1. But still there is no public releases.

Cydia Download for iOS 11.2.6 with Cydiamate

iOS 11.2.6 version released recently and new update come up with some important bug fixes. This update fixed issue where using certain character sequences (Indian Telegu language) could cause apps to crash. This is a good update and you must update your iPhone, Otherwise it will crash. So next question is can we jailbreak iOS 11.2.6 or can we download cydia for iOS 11.2.6? With the Cydiamate software you can jailbreak iOS 11.2.6 and install cydia to your iPhone without any trouble. But this is not fully jailbreak version.

Cydia Download iOS 11.2.5 upgraded version released

iOS 11.2.5 newest version released with some important improvements. Such as the latest version includes support for HomePod and also improved Siri can read the news (US, UK and AUS only). As soon as released iOS 11.2.5 we have updated cydiamate software which you allows to jailbreak iOS 11.2.5 and Cydia Download for iOS 11.2.5.

Cydia Download iOS 11.2.2 upgraded version now available to download

iOS 11.2.2 latest version provides a security update. Also Apple has recommended this security update for all users. With the release of this update we have upgrade Cydiamate software within few days. Now you can download iOS 11.2.2 jailbreak and install cydia for iOS 11.2.2 with limited features.

Cydia Download iOS 11.2 released with introducing Apple Pay Cash

iOS 11.2 latest version introduced a system of send cash and receive money from friends and families with Apple Pay. Currently this option available at US only. Also this update include some bug fixes and improvements. There is no jailbreak tool released yet. The final jailbreak released for iOS 9.3.5. However we have upgraded our software to iOS 11.2. Now you can Download Cydia for iOS 11.2 with limited features. This is the best way to download and install cydia for iOS 11.2 version.

Cydia Download iOS 11.1 released with new emoji and bug fixes and improvements

iOS 11.1 released successfully by Apple with bug fixes and more improvements. Why iOS 11.1 important? Because iOS 11.1 included over seventy (70) new emoji characters. Such as new food types, mythical creatures, animals, more smiley faces etc. Also Apple developers fixed bugs and improved Photos section, iPhone Accessibility part and some other fixes. However we couldn’t hear any news about iOS 11.1 cydia installer. But you can go with cydiamate tool and install cydia with limited features on iOS 11.1. Cydia download for iOS 11.1 now available to download.

Cydia Download iOS 11.0.3 released with bug fixes

On 11th October 2017 Apple has released iOS 11.0.3 as a successor to iOS 11.0.2 current latest signing. Although it is as minor scale release to the operating system, there are some fixes and slight improvements in target certain device variants like iPhone 6s user’s touch panel trouble, iPhone 7/7 Plus in target the Feedback issue and etc. But for none, this is important in the way of Cydia Download iOS 11.0.3, as there is no public solution yet in view to make jailbreak and Cydia Download possible on latest iOS 11 firmware. But as reputed developer Luca Todesco has come revealing a powerful WebKit Exploit, there is still some hope about getting a reliable update to Cydia Download iOS 11.0.3. However it is still question about how and exactly when. But up to now, we are nowhere said Apple has patched the certain exploit in the latest 11.0.3 which adds double cheers for the ones expecting Cydia iOS 11.0/11.0.1/11.0.2/11.0.3.

Cydia Download iOS 11.0.2 Released

Second update of iOS 11 series released by Apple recently. This update also included bug fixes and improvements of iOS 11 major update. You can download iOS 11.0.2 updated version via iTunes or OTA. Cydia download iOS 11.0.2 app also updated to support new update. Now you can download cydia iOS 11.0.2 app to your iPhone, iPad and iPod touch through cydiamate.

Cydia Download iOS 11.0.1 New Update Now Available To Download

iOS 11.0.1 update released by Apple with some bug fixes and some security updates of earlier version iOS 11. Now you can download and install iOS 11.0.1 version via iTunes or OTA and secure iOS version on your iPhone, iPod Touch or iPad. Also we updated our cydia tool which compatible to iOS 11.0.1 version. Cydia download iOS 11.0.1 latest version now available to download and install. Download cydia iOS 11.0.1 app and Jailbreak iOS 11.0.1 version.

Cydia Download for iOS 11

Finally Apple has released iOS 11 latest version to the public officially. Now you can install iOS 11 via iTunes and OTA. With the release of iOS 11 major update, Apple allows you to access lot of new features and improvements. Such as Camera App improvement, Car Play App improvement, Customized Control Center, New Home Screen Animation, Redesigned App store with new Apps icon, bug fixes etc. Past two weeks we are working hard to develop cydia app for iOS 11. So we are happy to announce Cydia Download iOS 11 App is now available to download. Get Cydia download iOS 11 app and access more features on your updated iPhone, iPad iPod Touch device through Cydiamate.

Cydia Download for iOS 11 is the dream of all the jailbreak users. If someone find a jailbreak to Install Cydia for iOS 11 it will be the biggest win in Cydia history. So keep calm and stay positive with iOS 11 Jailbreak with cydia installer.

Apple has released iOS 11 beta versions to the developers to fix errors. It has include newest features and improved earlier version’s features. Check out current status of iOS 11 latest version.

Cydia Download for iOS 11

iOS 10.3.2 – iOS 10.3 Cydia Download and Installation Process

Cydia download for iOS 10.3.2 is the major release of jb lovers. iOS 10.3.2 version included notable changes to the whole operating system. First they have released beta versions for developers to check bug issues. Finally it released. Check out latest news updates of iOS 10.3.2 features and possibilities of Cydia iOS 10.3.2 process

As the third major update to iOS 10, 10.3 carries important changes to the operating system. Up to now it was only with benefit to none-jailbreakers as with no support for Cydia download. But this will soon be changed as Pangu showing rays of a new jailbreak with support for both Cydia iOS 10.3.1 and iOS 10.3.2

iOS 10.3.1 Cydia Download and Install

Taking time at Technology Conference 2017, Pangu has shown possibilities for Cydia iOS 10.3.1. As the screen indication, iPhone 7 jailbreak on iOS 10.3.1 is clear, proving the expected jailbreak going to work on 64-bit devices. However currently it must be in the headway which would probably take more days for the confirmations.

Cydia Download for iOS 10.3.2 Cydia Download for iOS 10.3.1 Cydia Download for iOS 10.3

iOS 10.2.1 – iOS 10.2 Cydia Download and Installation Process

Yalu by Todesco install Cydia for iOS 10-10.2 following a semi-untethered process. And now with Extender installer package, the solution for re-sign after every 7 days is nicely addressed making it automatic. As the updated version of Saurik’s Cydia Extender, the package is available through the store for free download now to make your jailbreak iOS 10.2 more happy and less in trouble.

Cydia Download for iOS 10.2.1 Cydia Download for iOS 10.2

iOS 10 Cydia Download and Installation Process

Apple released iOS 10 on September 13th with access to massive feature enhancement. However Pangu Team has shown demo about jailbreak iOS 10 and cydia download on 2016 MOSEC. Check following link to get more details about iOS 10 cydia download methods.

Cydia Download for iOS 10.1.2 Cydia Download for iOS 10.1.1 – iOS 10.1 Cydia Download and install iOS 10.0.3 Cydia Download and install iOS 10.0.2 Cydia Download and install iOS 10

iOS 9.3.5 Cydia Download and installation Process

Apple iOS 9.3.5 release is a sudden security update. And as it too comes fixed with previous jailbreak exploits. In that way a real jailbreak solution is not reachable for iOS 9.3.5 at the moment.

Update: Team Pangu beta team has demoed iOS 9.3.5 jailbreak. Once the tool confirms, the tool will make public. Visit following link to get more info.

Cydia Download for iOS 9.3.5

iOS 9.3.4 Cydia Download and installation Process

Apple released iOS 9.3.4 addressing security flaws of iOS 9 platform. And the release comes to kill jailbreak iOS 9.2-iOS 9.3.3 with patched the exploits. Still a public tool option is not available for jailbreak iOS 9.3.4.

Update: iOS 9.3.4 jailbreak has demoed by Luca Todesco but no tool release is confirmed. To get more info about iOS 9.3.4 jailbreak check the following link.

Cydia Download for iOS 9.3.4

Pangu 10.3.1 jailbreak for iOS 10.3 – iOS 10.3.1

Team Pangu is expected to release their new tool, Pangu 10.3.1 jailbreak to the public in the next few days. Download pangu 10.3.1 end of this week and download cydia to your iPhone 7 & iPhone 7 Plus. Previous pangu version supports for iOS 9.2-iOS 9.3.3 across 64-bit devices. Pangu jailbreak is safe and easy to download cydia for iDevices. Check the below links for more info about Pangu 10.3.1 & PP jailbreak.

Pangu 10.3.1 for Cydia iOS 10.3.1 Cydia Download with Pangu jailbreak

Cydia impactor for iOS 11 Updates

In all recent times, we found Cydia impactor more in use as a tool to sign the IPA in making jailbreak completed. So with version 0.9.42 now updated, Cydia impactor iOS 11 comes stronger in the compatibility thanks to Jay Freeman (Saurik).

Cydia impactor is a useful and reputed tool for both jailbreakers and none-jailbreakers in getting various apps installed that are not available through the official Play Store. So at a time iOS 11 is close to ending of all testing and in the plan of the official arrival, it is beneficial to get Cydia impactor iOS 11 update which is widely capable and stable. It is clearer with the latest download rights of the impactor tool on Mac OS, Windows, and also Linux and with the support to iOS 11 beta through USB connections by now. And once iOS 11 is official in only a few weeks ahead, this will be adding more compatibility for both jailbreak and none-jailbreaks.

Cydia Download Frequently Asked Questions (FAQ)

1. What is Cydia?

Cydia is the most popular AppStore including thousands of 3rd party apps.

2. Who is the developer of Cydia?

Cydia app store developed by Jay Freeman (Saurik).

3. Can Cydia download from Apple App Store?

You can not download Cydia from the Apple app store. It is a 3rd party app store.

4. Is jailbreak safe?

If you follow with good care, jailbreak is completely safe procedure. But you always have to check the device and iOS compatibility before move with the process.

Note: A complete jailbreak will terminate your device’s warranty

5. What is the Current latest jailbreak?

At the moment iOS 9.2-iOS 9.3.3 jailbreak is the latest. After that we couldn’t find any reputed jailbreak tool for iOS 9.3.4 to iOS 10.3.2. But now you can Download Cydia mate tool which brings Cydia experience to you without jailbreak your iPhone. CydiaMate is the best alternative Cydia installer including limited features of Cydia.

6. If I upgrade, what will happen to my Cydia?

Upgrading is a way to remove jailbreak. If you upgrade it will delete Cydia installer automatically. All the apps and tweaks will delete with the new upgrade.

7. Is Jailbreaking the same for all versions?

There are several jailbreak developers credited for different tool version. In that way, we can find slight changes in different too versions. You are recommended to follow a supportive guide with respect to the version you are jailbreaking.

8. Can I download Cydia without jailbreak?

Normally you cannot download Cydia without jailbreak. First, you have to jailbreak your iDevice and then download and install cydia. But now you have a great opportunity to get Cydia without jailbreak iPhone with CydiaMate.

9. How can I delete Cydia?

Simply upgrade or restore your iPhone, iPod or iPad.

Jailbreak and Cydia Download iOS 10 into a new hope

Ending the long pause of jailbreak iOS 10, we now see semi-confirmations of a new Cydia update. As to the Australian security researcher @Antique_Dev, the possibility of getting jailbreak iOS 10.2.1 is quite high in the opportunity. For that, the most imperative contribution was held by Adam Donenfiled’s ziVA exploit which came about a few days back at the event held in Singapore.

As to the tweets, the procedure of triple fetch has permitted the tool to outflow the sandbox. And with the ziVA exploit the needed kernel exploit gets integrated while the required KPP bypass can get through Todesco’s Yalu. So there, this brings music to all ears for those who expected Yalu to be expanded beyond 10.2. Although iOS 10.2.1 jailbreak is not predictable to be completely a new release here, we would get a new opening from Yalu with ziVA exploits and a slight amount of modifications done to the source code.

Why should I Jailbreak and install Cydia?

Jailbreak simply stands for unlimited iOS experience. If you say it is the best way to iOS customization, it sounds more worth. Jailbreak can make you free of stock iOS walls and let you gain more innovations with Cydia install. The third-party Application manager Cydia only allowed with full or partial jailbreak. But for a complete jailbreak experience with the whole Cydia package, a real jailbreak is compulsory. Jailbreaking is not only for iOS customization, but it also grants system access, all admin-level management and many more that Apple has kept away the ordinary iOS user. If you jailbreak, you can boost your iDevice like never before.

How to Remove Jailbreak? or How to remove Cydia?

Jailbreak is a reversible process. Once you feel jailbreak is not needed you can use restore or update options. Besides, the new tool Cydia impactor is built by developer Saurik to remove jailbreak. It is more preferable as it unjailbreak still keeping you on jailbreak opportunity (unjailbreak to the same iOS version). If you have a Cydia experience, you will Download Cydia again and again.

Cydia Remover as an alternative to Cydia Eraser

You know Cydia Eraser by Saurik for a long time as the tool removes jailbreak and makes your device stock-like. But when it lacks the support of iOS 10, the need for any alternative came to feel high as a solution we now find Cydia Remover with all same qualities of Saurik’s original Eraser package.

There are times you need your device to be back in a stock-like state with temporary removal of jailbreak and Cydia. For example, in the times you have mistaken incompatible Jailbreak apps and tweaks and gone bricked, you need system repairing with a visit to the nearest Apple Store. But when they do not accept devices in the state of jailbreak, you need to get back stock-like state. Then how do you come back to stock state yet saving the chance for jailbreak back? With no trouble, it is Cydia Eraser thanks to Saurik. And when it still in wanting of compatibility to iOS 10, you can download Cydia Remover, the best alternative one can have in the place of Cydia Eraser. It simply restores to the same firmware with no upgrading to the possible latest. So one can get jailbreak even after restored with the use of this remover app.

KeenLab with a video demo to jailbreak and Cydia Download iOS 11

Proving the experiments of KeenLab on jailbreak iOS 11 is not just mean for waste, a new update of a video demo has recently updated. So similarly to the session at MOSEC back in June, KeenLab this time too has proven Cydia iOS 11 is still possible. And this time, all experimenting has done on iOS 11 beta 2 and assumed the use of all same software and techniques just as the previous times by KeenLab.

The video has been published by Liang Chen from KeenLab. And just as in the previous time, here three different handsets as iPhone 6 operating iOS 10.3.2, an iPhone 7 running iOS 11 beta 2, with also an iPhone 7 on iOS 10.3.2 show successful Cydia install through the video. For the interesting fact, here also jailbreak iOS 11 comes winning more attention just like the first demo in pictures while Cydia Download iOS 10.3.2 happening in the background as a bonus hit. So all this indirectly points out the team KeenLab is still in work for what they came at first showing the possibilities one can have when the firmware is out.

The things came out by KeenLab is still aren’t available for public use. And as there are no confirmations yet on any further experimenting, we could not promise of any final iOS 11 jailbreak from the same KeenLab. At the same time, we do not know how possible to see the same exploits in the versions later of the eleventh iteration as Apple must be playing with the security improvements so high. So it is again for the time to make everything clear.

Untethered Home Depot bringing Untethered Jailbreak back!

Putting a little break to the continuous semi-untethered trend in jailbreak, developer Tihmstar has introduced UntetheredHomeDepot Package. This is available for iOS 9.1-9.3.4 devices jailbroken previously with the semi-untethered Home Depot. So if you were always worried about the hybrid setting of the latest jailbreak with both tethered and untethered combinations, this is a smart way to make it simply fully untethered. It is accessible free through the Cydia tihmstar’s repo.

Although the package is available for public use, it is still under development. So by now the version 1.2.0 is considered the latest which addresses certain bugs from the update initial. But remember, the tool can only be used for 32-bit iPhone 4S on iOS 9.3.4 for now, as the rest is still in need of cconfirmation. So be cautious throughout the processing as a trouble of OpenSSH daemon is also in the whole package at the same concern with stability issues.

The untethered Jailbreak Home Depot is a good sign that tells untethered jailbreak is still having some life with the concept. So it is possible to get Cydia Download rights soon with another approach to fully untethered preventing a user from the trouble of jailbreak expiry and also conditions with resigning.