Đề Xuất 12/2022 # Hướng Dẫn Tạo Mục Lục Tự Động Cho Bài Viết Blogger 2022 (Step By Step) / 2023 # Top 14 Like | Jetstartakeontheworld.com

Đề Xuất 12/2022 # Hướng Dẫn Tạo Mục Lục Tự Động Cho Bài Viết Blogger 2022 (Step By Step) / 2023 # Top 14 Like

Cập nhật nội dung chi tiết về Hướng Dẫn Tạo Mục Lục Tự Động Cho Bài Viết Blogger 2022 (Step By Step) / 2023 mới nhất trên website Jetstartakeontheworld.com. Hy vọng thông tin trong bài viết sẽ đáp ứng được nhu cầu ngoài mong đợi của bạn, chúng tôi sẽ làm việc thường xuyên để cập nhật nội dung mới nhằm giúp bạn nhận được thông tin nhanh chóng và chính xác nhất.

Có thể bạn cũng cần xem: hướng dẫn tạo sitemap blogger (HTML & XML)

Chắc chắn đã có rất nhiều bài viết hướng dẫn tạo TOC cho blogger trên mạng rồi. Nhưng tôi cá với bạn rằng, nếu bạn giống tôi. Xuất thân không phải lập trình viên, không biết về CSS và html thì kiểu gì cũng làm mãi không được. Vì sao?

Tôi đã mất đến 2 giờ đồng hồ ngồi loay hoay làm theo những bài hướng dẫn trên mạng nhưng cuối cùng vẫn không được kết quả bởi 3 lý do sau:

– Lý do thứ 2: Tôi phát hiện là các bài viết lên top google đa số là bài dịch từ blogger nước ngoài. Mà người chia sẻ đôi khi chỉ dịch chứ không thực sự test lại. Quá trình dịch và copy code từ trang nước ngoài về có lúc bị rơi mất 1 vài ký tự code. Tiếc thay chúng ta không biết nó rơi mất đoạn nào cứ hì hụi làm theo đến bước cuối mới phát hiện ra không có tác dụng.

Viết blog nếu chỉ để mình xem thì thật là thiếu động lực. Mà muốn có người khác vào đọc thì bạn phải làm SEO, làm truyền thông mạng xã hội, tăng chất lượng người dùng. Nó sẽ giúp bạn google chấm điểm cấu trúc bài đăng của bạn. Và nếu nó thấy điểm tốt thì có thể google sẽ hiển thị chuyển đến liên kết trong thẻ mô tả  trên trang kết quả tìm kiếm. Đó là một lợi ích SEO.

Mà do tôi lấy từ một blogger nước ngoài. Trong khi thực hiện tôi sẽ giải thích tại sao cũng vẫn cách này mà một số hướng dẫn trên mạng bạn tìm thấy lại không có tác dụng.

Bước 1

– Sau khi mở phần sửa html, bạn sẽ thấy một trang toàn mã trên màn hình. Bạn

Bước 2

.mbtTOC{ border:5px solid #f7f0b8; box-shadow:1px 1px 0 #EDE396; background-color:#FFFFE0; color:#707037; line-height:1.4em; margin:30px auto; padding:20px 30px 20px 10px; font-family:oswald, arial; display: block; width: 70%; } .mbtTOC ol,.mbtTOC ul { margin:0; padding:0; } .mbtTOC ul { list-style:none; } .mbtTOC ol li,.mbtTOC ul li { padding:15px 0 0; margin:0 0 0 30px; font-size:15px; } .mbtTOC a{ color:#0080ff; text-decoration:none; } .mbtTOC a:hover{ text-decoration:underline; } .mbtTOC button{ background:#FFFFE0; font-family:oswald, arial; font-size:20px;position:relative; outline:none; cursor:pointer; border:none; color:#707037; padding:0 0 0 15px; } .mbtTOC button:after{ content: "f0dc"; font-family:FontAwesome; position:relative; left:10px; font-size:20px; }

Nhiều bạn tìm không thấy mã code này. Bạn có vậy không? Các bài viết khác cũng hướng dẫn như thế này nhưng nhiều nhập vào ô tìm kiếm đều không thấy dòng code kia. Nhiều bạn phải mò từng dòng code đến khi tới đoạn đó mà chưa biết có đúng không ( Vì không biết cấu trúc code mà). Như vậy có mệt không? Mình chỉ lý

Lý do các bạn không tìm thấy là vì người viết đã bỏ đi một ký tự trong đoạn kinh nghiệm rồi nhìn thấy thiếu là biết ngay, họ tự thêm vào. Bạn có nhớ lý do tiết kiệm thời gian hơn đỡ phải mất công tìm những lỗi này. Đó là điều đã làm tôi mất cả tiếng đồng hồ khi làm rồi. Tôi không muốn bạn tốn thời gian nữa.

Bước 3

Bước 4

Bước 5

Mã code chia sẻ khi nhập vào đã bị mất định dạng trên trình duyệt web. Nhất là các bài viết dịch lại. Khi người lập trình viết mã trên notepad ++ hay một công cụ nào đó cái định dạng nó khác khi đọc trên trình duyện web. Khi đưa lên bài post theo dạng trích dẫn mã nhưng đôi khi vẫn bị lỗi. Đặc biết nếu bạn dùng chức năng dịch trang web bằng google thì nó tự thêm những khoảng trắng hoặc tự xóa khoảng trắng trong đoạn code. Chính vì vậy đoạn code bạn copy đưa vào blog của bạn dù đầy đủ những vẫn được coi là không đúng. Thiếu (hoặc thừa) ký tự mà tôi nói vui là rơi vãi ở lúc đầu.

Cách xử lý cho bạn là: Khi copy code hãy dùng chức năng copy mã. Hoặc copy rồi dán vào notepad hoặc notepad ++ trước sau đó mới copy vào blog của bạn. Nếu giản vậy thôi mà có khi bạn mất cả buổi đó.

và dùng khi đăng bài.

Gợi ý! Bạn có thể dùng chức năng tìm kiếm nhanh trên Google để tìm kiếm thông tin bạn cần!

Tạo Mục Lục Tự Động Trong Word Với Heading 2022 / 2023

Không cập nhật lại số trang và đề mục khi bạn có thay đổi nội dung.

Sơ sơ những khó khăn của các bạn là như vậy, bây giờ bắt tay vào làm nha.

Để sử dụng heading trong word cho có hiệu quả cũng như đỡ tốn công ngồi sửa format thì ngay từ đầu bạn cần tạo heading với nhiều cấp (thông thường từ 1 đến 6). Nói là tạo nhưng thực ra nó có sẵn rồi chỉ là nó không hiện cho bạn thấy thôi.

Tạo heading trong word

Tại giao diện Word ở tab home bạn nhấn vào nút gọi Style hay bấm tổ hợp phím Alt Ctrl Shift S như hình để hiện bảng Style.

Ok rồi, chắc chắn bây giờ bạn đã thấy dễ chịu hơn khi nhìn thanh Style của mình phải không? ^_^ Nhưng có vẽ nó hơi xấu, không được đẹp như hình của Hiếu đâu. Bạn phải làm bước tiếp theo là format cho chúng.

Định dạng heading trong word

Nhấp vào nút bên cạnh heading và chọn Modify để hiện ra bảng định dạng cho heading.

Bạn cần biết những cái heading này nó không tuân theo định dạng về font, cỡ chữ, màu chữ và Paragraph (trang) như bạn định dạng sẵn cho phần nội dung đoạn đâu.

Tốt nhất bạn hãy định dạng lại cho chúng y hệt stye của một đoạn văn bình thường, đừng in nghiêng gì cả. Màu sắc bạn đặt tùy thích để dễ quản lý khi bạn đang dùng, còn sau khi làm xong bạn chỉ việc Ctrl A (chọn hết) và chọn màu đen thôi mà.

Bảng Paragraph hiện ra bạn sẽ thấy là nó chỉ khác với định dạng đoạn ở phần Spacing. Bạn nên đưa Line spacing về như định dạng đoạn văn của bạn. Còn Before và After thì bạn cân nhắc 0 đến 2 thôi.

Để cho đẹp, mình khuyên các Paragraph của các heading bạn nên định dạng y hệt nhau. Simple is the best mà :))

Một việc như thế lập lại cho hết các heading và làm gì cũng phải nhớ tích vào New docmuents based on this template nha. Không nghe là công cóc đó.

Để kiểm tra là nó đã lưu mãi mãi chưa bạn bấm Ctrl N (mở file mới) để xem nó lưu như vậy chưa, cái nào chưa bạn tắt cái file mới mở đi và vào lại chổ chưa được lưu tích vào New docmuents based on this template.

Thêm heading vào các đề mục

Để dễ quản lý heading bạn nên bật Navigation bằng cách Ctrl F (find) như hình.

Ở thanh Navigation bạn chọn tab Heading để xem các chúng biểu diễn các đề mục được sắp xếp như thế nào.

Để xóa heading thì bạn bấm vào Normal. Xong hết rồi thì nhớ Ctrl A và chỉnh màu chữ thành đen cho mấy cái heading bớt lòe loẹt đi nha!!

Ngắt trang trắng trong Word

Chọn Page: ngắt các trang trong 1 Section (phần), số trang trong 1 phần là liên tiếp với nhau.

Chọn Next Page: ngắt trang ra một Section mới, có thể sửa lại số trang của 2 phần khác nhau. Mục đích là để phần nội dung có trang bắt đầu từ 1. Còn phần mở đầu bài tiểu luận sẽ không có số trang hoặc số trang kiểu khác.

Bây giờ bạn thêm trang vào Footer bằng cách đơn giản chắc ai cũng biết rồi :v qua tab Insert và chọn Footer như hình dưới.

Sau đó bạn thấy là số trang ở phần nội dung và phần bạn ngắt nó vẫn liên kết với nhau đúng không? Hãy làm bước phía dưới để chúng buôn đôi tay nhau ra :))

Đến giữa 2 trang của 2 Section, bạn nhấp đúp vào Footer của trang để hiện ra chỉnh sửa, lúc này bạn thấy Footer Section 1 và Header Section 2 hiện ra.

Bạn di chuột nhấp một cái vào Header của trang dưới rồi di chuột lên nhấp vào Footer của trang trên một cái, Sau đó nhấp vào nút Link to Previos (buông tay nhau ra).

Khi nó còn liên kết nền nút đó sẽ màu tối, nó trở lại màu sáng là ok rồi đó.

Bây giờ bạn cần làm cho trang đầu tiên của nội dung bắt đầu từ số 1. Nhấp đúp vào Footer của Section nội dung bài luận. Ở tab Insert nhấp vào Page Number (Số trang) chọn Format Page Numbers (Định dạng số trang).

Chọn Sart at 1 như hình dưới rồi Ok. Còn số trang của Section còn lại bạn chỉ việt nhấp đúp vào Footer của nó rồi xóa cái số đó đi.

Như vậy là xong bước ngắt trang rồi đấy, hơi rối nhưng làm riết quen thôi mà ^_^

Bảng Table of Contents hiện ra, ở đây bạn chỉ quan tâm cấp heading nhỏ nhất trong bài luận của bạn thôi. Ví dụ như cấp nhỏ nhất Hiếu dùng là 6, Hiếu điền 6 ở Show levels và nhấp Ok.

Và đây là thành quả. Các cấp bằng nhau sẽ đứng vị trị ngang nhau. Cấp càng thấp càng thục vào trong để dễ quan sát.

Chọn Update page numbers only nếu bạn chỉ cập nhật số trang.

Chọn Uptate entire table nếu bạn muốn cập nhật cả số trang và tên đề mục.

Cũng mạo mụi làm 1 cái clip ngắn cho bài hướng dẫn thêm sinh động đây, hihi. Chỉ là xem hướng dẫn quá trình làm thực tế chứ nội dung nó vẫn nằm trong bài viết này hết rồi.

Lời kết

Có thể con đường đi đến nó hơi khác nhưng miễn sao chúng ta đến được đúng không bạn ^_^.

How To Fix The Err_Connection_Timed_Out Error (Step By Step) / 2023

In today’s post, we’re going to take a deep dive into the “ERR_CONNECTION_TIMED_OUT” error and examine why you might see this and what you can do to fix it quickly. Simply put, it’s an indication that the system is unavailable and the time given for one to connect has elapsed, and now the request has timed out. But what does that actually mean?

Let’s find out!

An ERR_CONNECTION_TIMED_OUT error typically means there is something wrong with your local network connection. However, that’s not always the case.

According to the WordPress support documentation, a connection timed out error appears when your website is trying to do more than your server can manage. It’s particularly common on shared hosting where your memory limit is restricted.

When you visit a website and it doesn’t load, your browser will try for around 30 seconds or so until it terminates the connection. After which it will return an “ERR_CONNECTION_TIMED_OUT” error, indicating a communication problem. In Google Chrome you might see this as “This site can’t be reached. chúng tôi took too long to respond.”

Due to all the different web browsers, operating systems, and servers, the error can present itself in a number of different ways. But most of them have the same or similar meaning. “ERR_NETWORK_CHANGED” and “ERR_CONNECTION_REFUSED” are two very closely related errors that can usually be solved with the same troubleshooting steps below.

Below are a few examples of how the error might present itself in different browsers.

Mozilla Firefox

In Mozilla Firefox the error will show as “The connection has timed out.” The server at chúng tôi is taking too long to respond.

Microsoft Edge

In Microsoft Edge, the error will show as “Hmmm… can’t reach this page. chúng tôi took too long to respond.” In Edge, however, it does also contain the “ERR_CONNECTION_TIMED_OUT” error.

Safari

In Safari, the error will show as “Safari Can’t Open the Page. Safari can’t open the page chúng tôi because the server where this page is located isn’t responding.”

How to Fix the ERR_CONNECTION_TIMED_OUT Error

Where should you start troubleshooting if you see this error on your WordPress site? Without a great deal of context, it can sometimes be frustrating and overwhelming where to even begin. Typically these are either client-side problems (issues with your network connection or firewall) or an issue with the server at which the site is hosted (memory limits, execution times, etc.).

1. Check Your Connection

Google Chrome, Firefox, and Edge all recommend that you should check your network connection. While this might sound obvious, they all point to checking your connection first as it’s one of the most common reasons for the error. Here are a few things we recommend:

Restart your home or office router. This only takes a few minutes and solves more problems than a lot of people would like to admit. To completely power cycle it, disconnect the power supply and then wait 30 seconds before plugging it back in.

Check to see if you’re on a bad or slow wifi connection. This is a common occurrence on busy public wifi hotspots such as coffee shops or airports.

2. Disable Firewall and Antivirus Software Temporarily

Firewalls and antivirus software are intended to protect users and their systems. They scan your device regularly and automatically block any suspicious activity. However, this type of security can at times lead to connection issues.

Additionally, you should only disable this kind of software temporarily. Switch it back on after you’ve finished checking to see whether the error has been resolved, so you don’t become vulnerable to attacks. If you repeatedly encounter errors because of your firewall or antivirus software, you may want to consider changing what you’re using.

These types of tools also have what is called a “false-positive” report you can fill out. If you’re 100% positive that a site your visiting is blocked and shouldn’t be, you can let the software developer know. Here are a few quick links:

3. Disable Proxy Settings

Sometimes you might see the ERR_CONNECTION_TIMED_OUT error if you are utilizing a proxy service. This is usually pretty rare, especially on the client-side. However, one might have been set without you even knowing it. To disable or check to ensure no proxy settings are enabled, follow these steps.

If you’re on Windows, you will see a “Local Area Network (LAN) Settings” window appear. You will want to confirm that the “Use a proxy server for your LAN” option is unchecked.

The same goes if you’re using a VPN like ExpressVPN or TunnelBear. Make sure you’re not connected by accident.

4. Change DNS Servers

The next thing you can try is changing your DNS servers. By default, DNS servers are automatically assigned by your ISP. But you could try temporarily changing these to a public DNS server, such as Google or Cloudflare.

Some prefer to use Google’s public DNS (8.8.8.8 and 8.8.4.4) long-term due to them sometimes being more reliable.

Cloudflare also offers secure and blazing fast free DNS (1.1.1.1 and 1.0.0.1) which we will be using in this example. If you want to use Google’s the steps are the same, you simply replace the DNS server addresses with Googles.

Tip: If you’re already using a free DNS server and having issues, removing it and defaulting back to your ISP’s DNS servers also sometimes fix things.

Google and Cloudflare aren’t perfect 100% of the time and there have been a few instances where we’ve noticed switching back has resolved the issue. This is especially true if you’re using a Wifi hotspot in an airport or coffee shop.

Windows

In Windows simply open up Command Prompt by pressing the Windows logo key and R. Then type “control panel” and hit Enter.

For IPv4: 1.1.1.1 and 1.0.0.1 For IPv6: 2606:4700:4700::1111 and 2606:4700:4700::1001

Mac

To change DNS servers on a Mac, go to System Preferences…

Then add Cloudflare’s DNS server addresses.

For IPv4: 1.1.1.1 and 1.0.0.1 For IPv6: 2606:4700:4700::1111 and 2606:4700:4700::1001

5. Flush/Renew DNS

You can also try flushing your local DNS cache. This is similar to clearing your browser cache. It could be that the site you’re trying to visit isn’t resolving to the correct IP address. If you’ve just migrated your WordPress site to a new host, it’s important to wait for things to fully propagate. This can sometimes take up to 24 hours, although it can be as little as a few minutes. This depends on your DNS provider and the TTL value of your DNS records.

Windows

In Windows simply open up Command Prompt and enter the following:

ipconfig /flushdns

You should see a “Successfully flushed the DNS resolver Cache” if it worked.

Mac

For macOS users, you can enter the following in the terminal:

dscacheutil -flushcache

Note: There is no success message on Macs.

6. Check Your Hosts File

Every computer has what they call a local hosts file. This is a file that contains manual DNS entries which are mapped to specific IP addresses. Typically this is only edited when you want to preview your DNS before switching over domains to a new host. Or perhaps you have a local development site running using a tool like DevKinsta, Vagrant or Docker.

There is a multitude of different ways this file could have been changed or edited. Therefore, it’s always good to check to ensure the website you’re trying to access isn’t in there. Just follow the steps below.

Windows

C:WindowsSystem32driversetc

Double-check and make sure the website you’re trying to visit isn’t listed in there. If it is, remove it.

Mac

To check your hosts file on a Mac, we recommend getting Gas Mask. It’s a free application which can be used as hosts file manager, hosts files editor, and switch between them. It makes everything quick and easy! Otherwise, you can follow the steps below to edit your hosts file on Mac manually.

Enter in the following command and press Enter (you will most likely be prompted for your administrator password as well).

sudo nano /private/etc/hosts

Double-check and make sure the website you’re trying to visit isn’t listed in your hosts file. If it is, remove it.

7. Check the DNS of Your Domain

You should also verify that the DNS of your domain is correctly pointed to your hosting provider. If you’re a Kinsta client we have an in-depth post on how to point your domain and or DNS to Kinsta. If you recently migrated your WordPress website to a new host, it could be the DNS was cached incorrectly on your computer. In which case, step 5 above should resolve that. Or it may simply be too soon and you need to wait a few hours for the DNS to fully propagate.

8. Clear Browser Cache

Web browsers store information in cache on your computer. This includes your browsing history, saved login data, and cookies – all of which are recorded in order to load the relevant pages more quickly the next time they’re visited.

Although they’re useful, caches can cause numerous issues when they become outdated. Fortunately, this problem is easily solved by clearing your cache.

But before you do that, you can easily check to see if it’s a browser cache issue by first opening up your browser in incognito mode. Or you can try a different browser. If you’re still seeing the error, then you will want to proceed with clearing your cache.

On the resulting page, you’ll need to make sure that all listed file categories are selected. If they aren’t, Chrome won’t be able to empty the entire cache. Instead, it will simply remove the most recent entries, which won’t result in the desired effect:

An alternative method of completing this process is to enter the following URL into your address bar:

chrome://settings/clearBrowserData

The resulting screen should grant you access to the same options we’ve outlined above. Here are some other helpful links for clearing cache.

9. Look at The Maximum Execution Time

The rest of the troubleshooting steps we’ll be diving into are those that have to do with the configuration of your WordPress site or server that may help fix the “ERR_CONNECTION_TIMED_OUT” error.

The first is the maximum execution time set for your site. On most servers, the default time is set to 30 seconds. This is the amount of time a PHP script is allowed to run (after which it times out). On shared hosts, this is typically set low or left at the default.

You can’t easily modify this from WordPress as the chúng tôi file is located on your server. To modify this, we recommend reaching out to your hosting provider to see if they can help. At Kinsta, we set the default maximum execution time to 300 seconds.

If you want to try and modify this yourself, it can usually be done with one of the following options. Both will depend on how your hosting provider configures their servers.

Option 1 – Modify Max Execution Time in chúng tôi File

If you have a php.ini file in your home directory, find the max_execution_time parameter and modify it. For example, if it’s set to 30 seconds, you can increase it to 300 seconds.

max_execution_time = 300

Option 2 – Modify Max Execution Time in .htacess File

If the above option doesn’t work, you might be able to change it within your .htaccess file. Just like with the php.ini file, this is typically located within your home directory. Place the following in the top of your .htaccess file:

php_value max_execution_time 300

10. Temporarily Disable Your Plugins

As with most WordPress errors, a plugin can definitely be the root of the problem. To determine if that’s what’s happening, you’ll need to disable all of your site’s plugins. However, if you’re getting the “ERR_CONNECTION_TIMED_OUT” error it means you don’t have access to your WordPress admin area. This means you will need to SFTP into your site. We recommend using FileZilla.

Once your SFTP client is ready, connect to your website through it and navigate to your WordPress root folder. In case you can’t find it, it’s usually called public_html, html, public, www, or your site’s name. If you’re a Kinsta client, it’s your public folder.

Open that folder, and navigate to the wp-content directory. Inside, you’ll see a folder called plugins, which contains individual subdirectories for each of the plugins installed on your site (both active and inactive).

WordPress will now not be able to find any of your plugins. When that happens, it will automatically disable those plugins.

Now, try accessing your WordPress dashboard. If the timeout error is gone, then you can assume that one of your plugins was the culprit. All you have to do is figure out which one was at fault.

Return to the wp-content directory, and rename your original plugins folder correctly. Then, you’ll need to disable each of your plugins one by one, until you find the culprit.

To do this, open the wp-content/plugins directory. Inside, you’ll find one folder for each of your plugins. The process you’re going to follow is much the same as before:

Start with the first folder, and rename it to anything you like.

Check your website to see if the error is gone.

If it isn’t, return the plugin folder from the previous step to its original name.

Move on to the next plugin on your list, repeating the above steps.

This process can take a while if you have a lot of plugins, but it’s vital to check each plugin in turn. If at any point you identify the plugin that’s causing the error, you can uninstall it or replace it with another tool.

If you make it to the end of these steps without finding a solution, you can move on to the next stage of troubleshooting.

11. Temporarily Revert to Default Theme

Now that you’ve ruled out your plugins as the cause of the timeout error, it’s time to do the same with your active theme. In fact, your theme could also be creating compatibility issues.

Unfortunately, the process doesn’t work the same as above. WordPress won’t revert to the default theme if simply rename the theme folder, you would end up with an error like “The theme directory “theme name” does not exist.” Or if you try to rename the entire theme directory folder, you end up with “ERROR: The themes directory is either empty or doesn’t exist. Please check your installation.”

Therefore, you need to access your WordPress database by logging into phpMyAdmin. If you’re a Kinsta client, this can be found within the “Info” section of the MyKinsta dashboard.

Under the “option_value” column you will see the current name of your theme. Change this to one of the default themes, such as ” twentynineteen.”

Check your website again to see if this has fixed the error. If it did, it simply means it’s a problem with your WordPress theme and you might want to try reinstalling it or reverting to your most recent backup.

12. Increase the Memory Limit

The WP_MEMORY_LIMIT parameter allows you to specify the maximum amount of memory that can be consumed by PHP. If you are using shared hosting, it’s most likely set to a low value such as 64M. At Kinsta, we set the default memory limit to 256M.

You can increase the memory limit by adding the following to your chúng tôi file. This must be placed above the wp-settings.php inclusion.

define( 'WP_MEMORY_LIMIT', '256M' );

Not sure what your current PHP memory limit is set to? If you have access to your WordPress dashboard and are running WordPress 5.2 or above, you can see the PHP memory limit under the “Site Health” tool.

Summary

Connection and timeout errors are never fun to troubleshoot, but hopefully, you have a little more knowledge in your toolbelt now to help resolve it quickly.

(Suggested reading: Learn how to fix the ERR_CACHE_MISS error in Chrome)

If you enjoyed this article, then you’ll love Kinsta’s WordPress hosting platform. Turbocharge your website and get 24/7 support from our veteran WordPress team. Our Google Cloud powered infrastructure focuses on auto-scaling, performance, and security. Let us show you the Kinsta difference! Check out our plans

Tải How To Make Fluffy Slime Step By Step Videos Cho Máy Tính Pc Windows Phiên Bản Mới Nhất / 2023

Làm thế nào để Fluffy Slime Learning Video năm 2018. Watch và Tìm hiểu Làm thế nào để DIY Fluffy Slime Video. Làm thế nào để Fluffy Slime nhanh và dễ dàng Videos. Làm thế nào để Fluffy Slime mà không Borax Video. Fluffy Slime bước Video cho người mới bắt đầu.

Làm thế nào để Fluffy Slime Step by Step Video Trong tiếng Anh, Tiếng Hin-ddi, tiếng Malayalam, Gujarati, tiếng Marathi, Kannada, tiếng Nepal, tiếng Urdu, Tiếng Telugu, Tiếng Pháp, Odia, Tamil, Punjabi, tiếng Ả Rập, Bangla, Thái, Oriya, tiếng Nhật, tiếng Bengali vv Ngôn ngữ.

Mới nhất Làm thế nào để Fluffy Slime mà không Keo Video. Làm thế nào để DIY Fluffy Slime Dễ Không Keo Video. Làm thế nào để Fluffy Slime Keo Sử dụng keo và màu sắc khác nhau. Fluffy Slime dễ dàng để Kiếm với Simple Mẹo nhanh 2018 Video.

New Fluffy Slime at Home với Easy Steps 2018 Hướng dẫn. Fluffy Slime Step by Step Video Tải offline và online. Fluffy Slime Thử nghiệm ở lần đầu tiên và Make tuyệt vời Slime. Làm thế nào để Fluffy Slime mà không kết dính và Borax Video.

Làm thế nào có thể làm Fluffy Slime và giòn Slime Video. Video của Làm thế nào để Fluffy Slime Step by Step. Video học tập của Tạo Fluffy Slime Gel Làm Ý tưởng. Fluffy Slime Kit với Từng Bước Làm Ý tưởng. Số Recipe làm Fluffy Slime Video.

Video của Nhiều Fluffy Slime Làm Balloon, trứng vv Mọi thứ Video. Sáng tạo Video của Making Fluffy Slime for Kids và Trẻ em. Fluffy Slime Dễ dàng Công thức cho người mới bắt đầu năm 2018 Hướng dẫn. New Fluffy Slime at Home dễ dàng bước đơn giản Videos.

Tất cả Fluffy Slime Borax Keo và Kem Cạo Râu Fun Video Time. Làm thế nào để Tạo Fluffy Slime DIY Không Borax Hãy Steps. Video của Learn Fluffy Slime cho người mới bắt đầu Sáng tạo video. Fluffy Slime cho cơ bản lần đầu tiên giới thiệu cho Girls và Boys.

Fluffy Slime Borax Cạo bọt và Fluffy Slime Giant cỡ với Kem Cạo Râu Làm Video. Làm thế nào có thể Tạo Fluffy Slime màu Giống như, trắng, đen, xanh, hồng, vàng, vàng, da cam, xanh da trời, Teal, Cà phê, xám vv Videos.

Làm thế nào để dễ dàng Fluffy Slime Face Mask Video. Fluffy Slime Bất Slime Làm bước cơ bản Hướng dẫn. Mới nhất Trendy Phong cách Fluffy Slime at Home mà không Borax Video. Tạo Fluffy Slime Dầu gội và Salt Video. Video của tôi với & mà không Fluffy Slime Lập.

Hãy DIY Fluffy Slime Fun Thời gian Hoạt động Video. Tìm hiểu Làm thế nào để làm Fluffy Slime Glossy 2018 Video. Fluffy Slime Activator Làm mà không cần dùng keo, Favicol và Borax. Tìm hiểu để tạo Fluffy Slime Baking Soda Sử dụng Soda bột. Làm Slime Hướng dẫn 2018 clip.

Mới nhất Fluffy Slime bước cơ bản và một số mẹo với Introduction. Làm lớn nhất Fluffy Slime và Video Stretchy. Hãy Unique Fluffy Slime người mới bắt đầu mới nhất Step by Step Video. Làm thế nào để Fluffy Slime với Dish Xà phòng và Keo Video.

Tạo Fluffy Slime Lớn hoặc Nhỏ Ý tưởng Videos. Làm thế nào để Fluffy Slime lỏng Bột giặt Learning Video. Video để xem Fluffy Slime không Borax, Keo & Mặt Nạ Làm. DIY Fluffy Slime Cầu vồng Jelly Creation Video.

Video của Fluffy Slime có và không có mắt Liên Lens Giải pháp. Fluffy Slime Dễ thương Cuộc sống hacks Video cho Slime Maker. Fluffy Slime sáng tạo của Slime thạc Video. Tốt nhất Video mới của Fluffy Slime Out of Kem Cạo Râu Làm & Vaseline Hãy Jelly Slime.

Fluffy Slime mà không cần bột giặt bột Ý tưởng Sáng tạo. Xem Hãy riêng của bạn Fluffy Slime với Những điều khác nhau và màu sắc. Fluffy Slime Bột giặt Làm Recipe Sử dụng khác nhau Thành phần. Làm thế nào để làm Fluffy Slime Cách dễ dàng at Home Videos.

Fluffy Slime Home Thành phần ý tưởng và bước Videos. Làm Fluffy Slime Fluffy Again & Make Fluffy Slime Hand Soap Video. Fluffy Slime từ Regular Slime xuất sắc nhất 2019 Video. Fluffy Slime Homemade Làm bước Videos.

Creative Fluffy Slime trong 1 phút Videos. Video của Making Fluffy Slime Chỉ với dầu gội tại Nhà. DIY Làm thế nào để hoàn hảo Fluffy Slime với Fevicol Video & Tất cả Slime Video.

Fluffy Slime Non Chú ý Slime Làm Step by Step cho người mới bắt đầu. Fluffy Slime Kiểm tra và thí nghiệm Sau khi Làm cho tuyệt vời Slime. Ý tưởng của Làm thế nào có thể làm Fluffy Slime Chỉ với Kem đánh răng Steps. Tất cả các loại Slime Làm Video với hướng dẫn đầy đủ Guides.

Bạn đang đọc nội dung bài viết Hướng Dẫn Tạo Mục Lục Tự Động Cho Bài Viết Blogger 2022 (Step By Step) / 2023 trên website Jetstartakeontheworld.com. Hy vọng một phần nào đó những thông tin mà chúng tôi đã cung cấp là rất hữu ích với bạn. Nếu nội dung bài viết hay, ý nghĩa bạn hãy chia sẻ với bạn bè của mình và luôn theo dõi, ủng hộ chúng tôi để cập nhật những thông tin mới nhất. Chúc bạn một ngày tốt lành!